Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fy fan men orden föll sig sålunda på plats... O O o begriplig ?


snart är tiden slut

 

som en katt

kring en gröt   gryn klick klick smör

vankar du runt mig

söker efter

något

något något något

att få tag på och dra      dra mig till dig

JaG G G stammar och ser starr

sträcker trycker

armar 

och ben ska finnas till till tillgängliga för dig att i tid

            finna

mig

 

     i god tid

 

tid

tid




Fri vers av micke marin
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-30 20:37



Bookmark and Share


  Blåbäret
typ en barnramsa fast för vuxna?
2009-05-03
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin