Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nash

dricker svart guiness
lyssnar på Fever ray
väntar på dig
jag fårmår mig inte
att göra nått

jag undrar hur du doftar
när du läser bruno
jag vill strö rosenblad på ditt
golv och älska med dig
känna dina värma läppar
våra kroppar slingrande
i varandra

det kalla och svåra i mitt
liv som omger mig
gör mig trött
jag vet att sommaren är här
men jag vågar inte riktigt
tro när du inte är här





Fri vers av Neal
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-30 20:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
http://www.youtube.com/watch?v=m229hY3Onak

Inget går upp mot en kvinnas doft.

2009-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal