Jag är alltid på Älgen sida..men väntar tålmodigt på din" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är alltid på Älgen sida..men väntar tålmodigt på din


Hemkomst

 

Förresten var dina axlar så

Avklädda i sin rutiga flanellskjorta

 

Den som du vandrar i skogen med

Barren i ditt hår talade om att

Du glömt din keps vid elden

Långt därinne i skogen där

Älgen stod blixtstilla orörlig

 

Då du släckte elden med ditt dricksvatten

Rastlös gav dig hemåt till mig igen

I den grådimmiga kvällsbrisen

 




Fri vers av madigan
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-30 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan