Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lipar åt er..

 

 

Nej nej nej

säger jag till er

jag vägrar er 

att besudla mig 

att inta mina tankar

att förvrida mig

jag skiter väl i er

ni kan sitta därute i kylan och vrida era händer

och tycka att livet är obehagligt

jag håller er helt enkelt borta ifrån mig

Ha!

Där fick ni.

lipar åt er




Fri vers av micke marin
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-30 21:28



Bookmark and Share


  Blåbäret
vissa dagar är man oantastlig...önskar fler av dem
2009-05-03

  Lyckohäxan Enediel
Haha lycka till dårå ;)
*lipar*
2009-05-01

  korpfjäder
och räven tyckte rönnbären var sura såklart... fast du är nog ingen räv.
2009-04-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
OK! Det gäller
att skydda sig själv
Du har helt rätt,
håll på Din rätt!
2009-04-30
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin