Vad var det vi talade " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad var det vi talade 


Om?

 

Vi talade om varandra

Med varandra hela tiden

Intet blev sagt

 

Solen strålade lika starkt

Som dagen innan

Då vi trodde vi förstod

Varandra

 




Fri vers av madigan
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-30 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan