Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INTENSIVT SÖVD

 

 

Sågar sin väg igenom natten

Det tunga svarta sövt och förbi

En våning i stan vid vägs ände

Ett sätt att tro på och förbli

 

Förvandlar tempon

In i minsta detalj, that´s it

Inte halvvägs ut dit

 

På altartavlan en fågelskrämma

Böjer mitt huvud för en bön

Jag gick och föll igen

Ger upp när det handlar om kön

 

Låt mig skönja blomster

Vilande trött raklång

Drömmen gränsar till felbeslut

 

Jag säger alltid de rätta orden

Men endast när ingen hör på

Gör dig galen med min tanke

Men du har bara min kropp att slå

 

Lyckan är och endast

Ett perverst begär

Risad rosig, rumpan bar

 

För det händer i sanning

Att jag somnar gott då & nu

Av slängkyssar i en medvind

Som träffar naket utan tabu

 

Tålamod utan tid

Ögon i maskingevärets pipa

Spar på uttömda andetag

 

 

 

 




Fri vers av theperna
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-01 06:40



Bookmark and Share


    Melona
håller med baruk
2009-05-02

  agneta pichler
intressant läsning
2009-05-02

    baruk
Intressant och fängslande text som absolut inte bör slarvläsas!
2009-05-01
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna