Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får jag lov?




Vägvisa

 ~~*~~

Jag hör en melodi
mitt öra hör inte orden
men jag hör de ljusa tonerna
den leker med mina minnen
den lockar mig till att le
det är min vägvisa
~~
Sakta vaknar mina lemmar
mina steg är av livslust
jag hör hur musiken talar till mig
den bjuder upp mig till närhet och rörelse
kom hit säger den, kom hit
vänd dig inte om
dagen är din

Den dansar för dig

~~*~~

Epione-09




Fri vers av Epione VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-01 09:24



Bookmark and Share


  Hans Christian
Gud så vackert: "vänd dig inte om - dagen är din"
2009-05-01

    leelee
Musik, som lockar fram de goda minnena, som påminner en om hur det känns när det är bra. Och det blir kraft i stegen igen. För det ligger nya minnen där framme. Det vet man efter att ha lyssnat till sådan musik.
Fina hoppfulla rader, tack!
2009-05-01

    ej medlem längre
En visa på vägen.. en vägvisare... inre ljus musik.. utan ord.. men full av liv och rytm. Hela texten känns så livsbejakande. Skönt diktat!
2009-05-01

  ~Leonardo~
Får jag lov? ja den bjuder upp till dans den lilla visan.
den skänker vår och livslust för mig.
2009-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP