Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Wax on Wax of Daniel San....


UMF Bikes Zen Warrior

Var fast som jorden i din linje
Var kall som vattnet som flyter över klipporna
Var vis och låt elden glöda till att börja med
Lågan ska flamma först när du nått ditt mål.




Övriga genrer av SportPoeten.
Läst 418 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-01 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SportPoeten.
SportPoeten.