Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget kan trigga adrenalin som lite nytt grepp om tillvaron


Nya däck

Rock and roll baby earth.
Oh yeah.
Let that maxxis rubber master you hard and long and dig in deep to your flesh.

Pust. Nere.

Let´s go for another round shall we?






Fri vers (Spoken word/Slam) av SportPoeten.
Läst 326 gånger
Publicerad 2011-06-17 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SportPoeten.
SportPoeten.