Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den svenska sommaren. En äkta hälsofara. Rek starkt att socialstyrelsen förbjuder!


Tajm för skärpning - eller?

Max supream med extra allt
Chill. Knäka bärs.
Ta det kallt

Öh midjemått?
Hörru baby.
Du ammar.
Tänk du på brösten =)
Ja, ja. Absoult. Fixar till hösten
Alla sånna löften håller ju
i vått och torrt.

Shit nu är hösten här
Äh darling fimpa det där måttbandet nu
Du är till besvär!

Jobbig. Tjatar å går på!
10.000 tusen steg per dag?
Lägg av. Aldrig. Inte jag!

Kolla på Attikns. Fett är modellen!
Ja. Visst fan drack dom bärs på stenåldern.
Fråga urcellen Ellen.

Boring dikt
Av för mycket protein och burgare fick jag
....

....gikt.




Övriga genrer av SportPoeten.
Läst 359 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-17 20:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ett annat Povel-nummer är ju "Grabbarna som gjorde henne fet".

Trist när män blir feminint fixerade vid sin vikt.
2009-08-18

  Junitvillingen
När jag läser denna flyger mina tankar direkt till en låt med Povel Ramel & Wenche Myhre där de typ rappar en massa rappakalja som ändå är så himlans bra - och strålande bra är också denna text som har typ den rytmen som Povels låt. HEJA Sportpoeten - detta gjorde du hur bra som helst ju!! Applåder:-)
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

SportPoeten.
SportPoeten.