Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag förs framåt av friska vindar



Det är tur man inte är på deken

då skulle man inte ens vara med i leken

ändå minns man den så väl-smeken

som fick det att styvna lite grand i veken


Trots det så står jag här

och önskar att du är där

inte här, utan där ... borta

så slipper du komma till korta


Mitt liv är måhända trist och tråkigt

men inte längre jävligt och bråkigt

jag har någon att älska och mår bra

jag vet numera att jag är jag




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-01 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson