Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi borde sitta i mörkret





Nu när solen gått ner och lamporna tänds i huset
vandrar skuggorna på väggarna
redo att förslava din själ

Skuggan, den alltid närvande
själens frände, livsgnistans demon,
ensamheten ängel och hatets kärleksgud

kväv skuggan

med mörker...




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-01 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson