spegel

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spegel




Vem är du?

 

Vem är du som ser mig i gryningsljus
Vem är du som ligger tung på min mage

Vem är du som flyttat in i mitt boningshus
Vem är du som drar åt min krage
Vem är du som ger mig fula sår
Vem är du som  trampar på mitt jag
Vem är du som döljer dina spår
Vem är du som gör mig svag

Vem är jag som tillåter det?




Fri vers av Epione VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-01 21:55



Bookmark and Share


  erkki
Sorgligt! Alltså förloppet. Så mycket svek och olycka man möter här på poeter. Mycket är nog självupplevt. Hoppas inte detta är så. Du har en intressant form:
Vem är du som...kan ju varieras i det oändliga och formar till sist en bild av empati, om man så vill.
2009-05-05

  ~Leonardo~
Frågor ställda, till någon som äger stort inflytande i ditt liv..
Och vem är jag som tillåter?? intressant och relevant fråga.
2009-05-02

    leelee
Den sista meningen sa allt.
Oavsett hur vad din berättelse handlar om.
Man är själv ansvarig för sitt liv. Och DET är oerhört skönt.
Faktiskt!
2009-05-02

    ej medlem längre
Många frågor.. riktade till någon som känns främmande.. i gryningsljuset. Kvällsljus och gryningsljus... visar olika sidor av tillvaron. Som en spegel
2009-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP