Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kultur



Igår läste jag återigen Sartres "Muren",

och ikväll blev jag

ofrivilligt sittandes framför

Let´s Dance på TV.


Jag kunde urskilja en viss skillnad

trots att jag var både trött och packad!


När jag sedan gick upp

på andra våningen

och förförde min gitarr,

insåg jag tydligt

varför jag har råd att

vara arrogant vid vissa tillfällen!






Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-02 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP