Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hommage till Tomas, vår (o)krönta kung av treradingen. 




Dagsvers 5


Haikun vill blomma
bortom detta fem sju fem.
I trance drömmer den.




Bunden vers (Haiku) av Göran P Rödholm
Läst 325 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-02 17:06



Bookmark and Share


  glasblåsarblå
oh vad fint :)
du blommar ut vackert i dina ord och tankar.
2009-05-14

  Göran P Rödholm
Fler dagsverser finns på min blogg
www.goranspenna.blogspot.com

2009-05-13

    BetweenTheLines
Fin å tilltalande,gillar
2009-05-06

    ej medlem längre
vet du vad. det är någon bortom bergen som är stolt nu. finare haiku kunde han nog inte tänka sig!
2009-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm