Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen svider

 

sanningen svider
som paddpiss i ögonen
i takt med att grönskan spricker ut:
jag är ju ingen poet
jag skriver inte om Kärleken
inte ett ord om Gud
eller Passionens kraft
och allt jag lärt mig om livet
sjunker som gråsten i vatten
i mitt vardagsskvalp

i takt med att livet självt
övermannar mig
vrider upp mina armar på ryggen
och mumlar i mitt öra:
säg nu
säg vad det var du visste
som du trodde var så stort

och perspektivet svindlar mig
på utsikten




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 207 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-02 22:02



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
URSNYGGT!!!
2009-05-04

    Tea Alex
Hihi, ja så kan det vara!
*fniss*
2009-05-03

  Sturesdotter
Håhå jaja...jag tror du är ute efter..smicker,
du skriver ju så BRA!!!

kram söta du!
2009-05-02

  Miss Mod
En väldigt härlig och sprudlande text, som sprider perspektiv.
2009-05-02

  Yrre VIP
Din utsikt svindlar mig!
2009-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger