Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbannade vare orden!

 

förbannade vare orden
för att de sviker
för att de gömmer sig
under stenar
och slinker i torpargrund
fegt svansar de
och gnyr kanske nog men
torrt frasar de
som gamla fingrar
blött flinar de
undfallande
fallande
undan
tvi tvi tvi
för orden
falskeliga!




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 215 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-02 22:25



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Precis..mycket fint skaldat av dig!!!
2009-05-04

  Eva Langrath VIP
På pricken så kan det vara, gott beskriver du tillståndet där orden rymmer sin väg.

Eva
2009-05-03

    Tea Alex
Ja verkligen, jag håller med!
;)
2009-05-03

  Elaine.S VIP
"falskeliga!" ett underbart ord som inte gömmer sig längre:))
2009-05-03

  Sturesdotter
Attans Måna, vad du kan dra fram de där rädda orden...! Bra!
2009-05-02

    JJ VIP
Falskeliga! Rackarns bra ord! Det ska jag lägga på minnet! (ler). Fin dikt! Mvh. JJ.
2009-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger