Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
 vem mår bäst...


totalt nonchalant är den där

 

 



fakta skrämmer
finns men får vara annans herde
namn skrämmer
finns men får vara annans herde

vetskap skrämmer
finns men får vara annans herde

för jag vet inget



inget alls
och är inte skrämd av att

gå utan herde
utan fakta
utan namn
utan vetskap

och det jag vet
skapar också stort
leende


för vetaren nonchalans
för mig  sammetsglans i mjukaste trygghet

av tillit

 

du med namn jag inte minns

du med datum jag glömmer

du med kunskap jag nickar åt
sen drömmer mig förbi

 

du är älskad

 

ändå

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-02 22:33



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att gå förbi livet i en drömsk poetisk dvala och nicka omtöcknad åt skarpa människor med vassa armbågar och streberknäna igång, reptilhjärnan redo och hajtänderna vässade
2009-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri