Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lördagsväv

 

det är ingen lögn
att jag är en jävel på det där
vi inte nämner
även om
min uppenbarelse ser
så ödmjukt mjuk ut

 

jag har inte tid med lögner
ljuger jag
och tänder ännu en cigg
med spretiga tändstickor



du fingrar på dina ringar
och vi vet båda att jag aldrig ringer dig


för
jag är inte mjuk som min tunga
där du alltid vill ha den, snäll

 


kvällen lägger sig till ro nu
i munnen på en man utan namn

benen är bleka mellan lakan
och bönerna om mer

 

du är bara en pärla i mitt radband
och fåglarna hugger en sång ur luften

då jag sjunger kaddish
för dödfödda hjärtans skull




Fri vers av Blod, Snått & Juling
Läst 361 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-05-02 22:35



Bookmark and Share


    epidemic
"jag har inte tid med lögner/ljuger jag", "jag är inte mjuk som min tunga". wow. jag känner verkligen igen mig. dock kan jag känna att raderna mellan "där du alltid vill ha den, snäll" och "du är bara en pärla i mitt radband" är lite överflödiga, även om de är väldigt snyggt formulerade.
2009-05-22

  Sanningsägaren VIP
galen i dina ord
så snygga
2009-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Blod, Snått & Juling
Blod, Snått & Juling