Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När

När framtiden plötsligt blir svart.
När det inte finns något golv att stå på.
När man inte orkar le eller säga tack.
När det inte finns någon tröst att få.

När alla råd är klicheér.
När sorgen hotar att spränga.
När omtanke gör ont
När alla dagar är en grå länga.




Fri vers av alikavalika
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-02 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alikavalika
alikavalika