Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*


värmeljus

nu släcker jag alla värmeljus

låter maskaran rinna fritt över mitt ansikte

skiter i att jag borde vara vacker inför dig

bygger en ö av kuddar och låter mig vara ledsen

du är förbi allt vad jag tänkt

 




Fri vers av Epione VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-02 23:30



Bookmark and Share


  erkki
Kopplar ihop med "Vem är du?" Harmonierar mycket väl och kunde vara en enhet fastän formen är olika. Man blir lika nedstämd av bägge.
Önskar dig allt gott!
2009-05-05

  Ullagulla
tycker om denna i sin enkelhet...den är befriande på nåt vis!
2009-05-03

    leelee
Ändå skönt och förlösande med gråt, tänker jag. Det måste man få göra och i en kuddö, låter som en bra plats att göra just så. (Eventuellt kan man kasta en också).
2009-05-02

    ej medlem längre
Resignation... sorg... men ändå anas en befriande känsla av öppen nakenhet
2009-05-02

  Miss Mod
Tror nog Du är vacker i Dina svartrandiga kinder.
2009-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP