Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känna

vad ska jag känna
en dag som denna
ensam..
tagen
jag har ju barnen
sant som natten
falskt som dagen
sitta och fundera
spekulera
skratta en dåres skratt..........




Fri vers av flickan i spann
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-03 06:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt-vaket!
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann