Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjulet

går det sömnstötar genom kroppen så har du dygnat mer än du ska. var är navkapseln den är borta vad ska jag säga om ge och ta. springer det ekrar ur mina nerver så är det hjulet som växer fast. det är runt så det borde rulla men hela kroppen är gjord av plast.




Fri vers av guld
Läst 520 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-26 22:27



Bookmark and Share


  nadazipp
*bokmärker*
2009-07-25

    smuts
yes för i helvete freja. det här gillar vi.

och jag har kommit in på skolan i stockholm så nu kan vi ses jättemycket!
2009-05-27

  Princess Charles
and she's back! :) Har saknat din stenhårda rytmik. Skitbra. Och "sömnstötar"... yes!
2009-05-27
  > Nästa text
< Föregående

guld
guld