Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara blunda

jag
ett tomrum
i gråskala

frågorna kryper
under huden
tuggar i sig
skratten

ögonen vissnar
med löven
orken
blev mördad

jag vill
bara blunda





Fri vers av livräddaren
Läst 456 gånger
Publicerad 2005-09-19 18:00



Bookmark and Share


    vilsen
jättebra text !
jag gillar att frågorna tuggar i sig skratten. en fantastisk mening ! älskling, jag har saknat dina ord ! PUSS
2005-09-21
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren