Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Flyga iväg


Jag står i ett rum

Människor omkring mig
Överallt

Och jag skriker

Skriker

Men ingen hör mig

Ingen vänder sin blick mot mig och

Ingen frågar varför jag skriker


Jag vill flyga iväg

Bort från allt och alla

Bort från världen som bara vill mig ont

Bort från människorna som inte ser mig, hör mig

Jag vill flyga iväg

Och jag vill inte komma tillbaka

Någonsin mer


Men nu så står jag ändå i samma rum

Och skriker

Ingen hör mig

Ingen ser mig

Jag har mina vingar

Men jag kan inte flyga iväg


För man kan inte flyga med trasiga vingar




Fri vers av -October-
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-03 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-October-
-October-