Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en person som jag älskar.


Kanske att du kommer tillbaka.


En gång för ett tag sedan...
Nej, det var bara iförrgår.

Iförrgår så drömde jag någonting, någonting som jag minns fortfarande, precis varenda detalj eftersom den var så verklig, så sann.
Jag drömde att jag fick träffa dig, se på dig, röra vid dig... och att du såg på mig, rörde vid mig...
Det var så verkligt att jag än minns det alltihopa, så verkligt att jag minns bubblandet i magen och mitt hårt bultande hjärta.
Mitt liv hade jag velat ge dig, där i drömmen, om jag hade hunnit innan jag vaknade. Mina ord hade jag velat ge dig, alla ord jag burit inom mig så länge nu.
Just när jag ville stryka över ditt långa hår, titta in i dina ljusa ögon, och säga någonting så fanns du inte längre där. Jag vaknade, just som jag hade fruktat...
Jag vaknade, och du fanns inte där längre.

Kanske att du kommer tillbaka i nästa dröm?




Fri vers av -October-
Läst 516 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-02 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-October-
-October-