Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack du lilla pärla jag hittade på marken i Knossos.


Plastpärla.


Under snäckans sköra skal gömmer sig pärlan...
Den äkta
Under vattnets yta, bland sjögräs och tång

Du är en pärla
Helt i plast
Och färgen börjar flagna av...
Du är endast en plastpärla
Med en vacker utsida
Och en tom insida

Du är en plastpärla
Direkt ur en plastsnäcka
Krossa skalet, ta dig ur
Bli en äkta pärla igen...




Fri vers av -October-
Läst 476 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-30 21:38



Bookmark and Share


  frostblomma
Precis som vissa människor...
Bra skrivet.
2010-03-11
  > Nästa text
< Föregående

-October-
-October-