Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Trampa vatten.


Försöker att önska bort det
Försöker att gråta bort det
Försöker att skära bort det
Försöker att skrika bort det

Tittar tillbaka i den främlings ögon som ser på mig i spegeln
Stryker över den hand som du en gång höll i
Jag kan inte stoppa min själ från att frysa

Min rädsla håller tankarna i ett järngrepp
Mina skrik är viskningar, och mina viskningar är skrik
Mina tårar är regndroppar
Och regndropparna bildar pölar på marken
Pölarna blir större och blir till sjöar
Och sjöarna blir till hav

Trampar vatten
Tomheten
Kylan
Och isbergen som en gång var ett skratt jag skrattade
Istapparna som aldrig smälter
Hur mycket jag än kramar om dem

Titta på mig
Se mig här i havet, se mig trampa vatten
Ta hand om mina tankar som jag har tappat bort
Ta hand om känslorna jag förlorade
Men låt mig vara här i havet, trampa vatten...





Fri vers av -October-
Läst 561 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-12 17:36



Bookmark and Share


    The Poisoned One
Rubriken är indragande. Tycker mycket om första stycket, ensamheten och formuleringarna. Väldigt bra.
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

-October-
-October-