Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Evig sömn.

Evig sömn
Utan drömmar
För att aldrig vakna igen

Bland vita moln
Och susande vind
Vill jag vara
Vill jag stanna

Evig sömn
Svart snöfall
Jag vill inte drömma mera nu

Bland klingande sånger
Och glada skratt
Vill jag vara
Vill jag stanna

Evig sömn
Ihålig tomhet
Ta mig till himlen nu

Evig sömn
Utan drömmar
Ta mig till himlen så att jag slipper smärtan.




Fri vers av -October-
Läst 660 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-20 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-October-
-October-