Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Ditt skräp.


Jag är ditt skräp
Jag är dina sopor som du bär ut gång på gång

Jag är skroten du kör till soptippen
Jag är ditt skräp

Men någon gång... någon gång så kommer min dag...




Fri vers av -October-
Läst 639 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-30 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-October-
-October-