Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om jag skulle säger er att Jesu talar genom många av oss här....skulle ni tro mig...


mästarens beröring

Så svepte mästaren förbi

med sin stora vita själ

och snuddade helt lätt vid mitt huvud

med fållen

gav mig ett innerligt leende

och värmande blick ....




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 149 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-03 15:45



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Så sveper han föbi oss alla om vi bågar förnimma och se

Eva
2009-05-03

  genni VIP
Väldigt fint...
2009-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell