Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julafton för länge sedan




Brynja och stayups

***~~***

Spetsar pryder hennes kropp
lockar i svarta toner
sju dvärgar bjuder upp och
inga framtidsvisioner


Rullande rörelser framför död blick
lockar till bekräftande smekning
tunga suckar var det hon fick
bakom hjärtats blekning


Spetsar och glögg
erotiskt teater på fällen
men känslan hos henne du halshögg
i din brynja den kvällen


Spetsar vita pryder hennes hud
rullande rörelser i ljus om dagen
hon blir din dansande vinterbrud
i paket inslagen

*** ~~ ***




Fri vers av Epione VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-03 19:20



Bookmark and Share


  Miss Mod
Vemodet sjunger!
2009-05-05

    leelee
En sorglig, men gungande melodiös musikalisk visa frammanas i mig av dessa dina ord.
2009-05-03

    ej medlem längre
Askungen som vill dansa på slottet... inslagen julklapp.. Men brynja?? Får mig att tänka på ... ngt inte så romantiskt.. Gåtfulla bilder målar du upp ...
2009-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP