Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sch....

Som jag längtar
få breda ut min kropp
tyst
utan tankar
eller goda råd
bara i sinnets frid
i ett tillstånd av tillfredsställelse
där allt är som jag vill
sekund för sekund
i evigheten

Och allt slutar mala
kommentarer tystnar
de jag kanske behöver höra
men inte vill veta
inte nu

Jag älskar tystnad
i kaos
och är stolt
över mitt lugn
som inte bryr sig




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-03 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen