Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har aldrig varit så nära att dö.

fokusera
fokusera

Jag har aldrig velat
dö så mycket som nu
men jag har aldrig
känt mig så levande.

Jag blöder för dig
min älskade mamma
för du förstår inte
att du dödar mig.

Magsår, hjärtont och ett konstant täcke av ångest är ditt resultat. Inget direkt att visa upp men inte värt att dölja. Obrukar och näst intill värdelös, och jag är så innerligt ledsen att jag inte är mer än så.




Fri vers av Sophia B
Läst 325 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-04 11:49



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Vilka sorgsna smärtsamma rader min vän!!!!
och kanske det gör så ont att läsa även för att
jag kan spegla egna känslor här

Jag blöder för dig
min älskade mamma
för du förstår inte
att du dödar mig.

en mycket stark dikt!!!
2009-07-08

  stenen/ Yv Ericsson
Du måste komma ur dessa klor om de är verkliga förstås.
Känner igen mig, men mammor kan vara missförstådda.

Jag har skrivit om min Mor, om du vill läsa, men hon är död nu, borta för alltid.
2009-05-04

  Svartsilver
så sorgligt skrivet. men den som inte kan se det vackra hos sitt barn är inte värd namnet mor eller far.
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Sophia B
Sophia B