Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kortlek

Som en kortlek blandas.
Blandas vi med människor,
för att hitta en granne.
Under en kort stund,
eller under en livstid.
Kortblandaren är
vårt överhuvud,
en överlägsen kraft.
Med möjligheten att
välja och vraka bland
oss människor.




Fri vers av Alvöga
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-04 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alvöga
Alvöga