Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland (läs just nu) vill man bara komma ifrån verkligeheten och då är drömmar en välsignelse.


Fly verkligheten

Oro blir till lättnad
Kärlek blir till hat
Hunger blir till mättnad
Energisk blir snart lat

Full blir genast nykter
Ramlar ur balans
Mörker blir till lykter
Lama går på dans

När du sedan vaknar
Svettig i din säng
Börjar redan sakna
Drömmarnas refräng




Fri vers av Redwine
Läst 384 gånger
Publicerad 2005-09-19 20:10



Bookmark and Share


  Jesse
enkelt, men ändå så komplicerat i sig...
känslan av illusionen e den känslan som består längst...
2005-09-21

  Kapten M.
fin takt, framförallt i tredje strofen.
2005-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Redwine
Redwine