Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Divus

När jag höll dig i min famn,
och du slutade andas.
Dog en del av mig,
den följde med dig.
Ett frö som inte fick
gro och frodas.
Utan det blev upp grävt,
iväg slängt.
För att sväva i intet,
en sorg och saknad.
Utan dig och möta
livet på gott och ont.
Men alltid se tillbaka på dig,
över min axel.
Som den ängel du är,
med vingar lika vita som snö.




Fri vers av Alvöga
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-07 19:58



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Gullefina rader som smeker in

får sensualitet i underbarhet

skirhet som smör en varm novemberdag, ute vid altanen


rosmumsig i sin återhållsamhet

tack
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Alvöga
Alvöga