Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...som en förklaring

Det är svårt att förstå trots tydliga förklaringar
Bevismaterialet är tungt men tron vacklar ändå

Etiketter vi sätter på varandra för att lättare
kunna gå vidare




Fri vers av Hubbishelena
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-04 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hubbishelena
Hubbishelena