Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång är ingen gång (de sägs så i alla fall)

 

Misshandla mig

Våldta mig

Skjut mig här och nu

En gång är ingen gång

Jag behöver känna att jag lever




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 297 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-04 17:28



Bookmark and Share


  mjuk
Svidande ,konkret ,tydlig. Mycket bra skrivet!!
2009-06-07

  Emi the Visionary
Vackra sanning
Väl skrivet
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel