Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möten

Möten
Någon kommer
Någon går


Möten
Blir minnen
Sätter sina spår


Något av dessa
Möten
kan förändra din värld


Lyft din blick och upptäck
din granne som på gatan går
Ideligen i vardagen
möten överallt uppstår


Möten
Någon kommer
Någon går




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 496 gånger
Publicerad 2005-09-19 20:35



Bookmark and Share


  ia VIP
Mycket bra beskrivet, att mötas är att se..
Varje möte har något med sig.
Du skriver bra som vanligt. :)
/ia
2005-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh