Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite konstig kanske...


Ta över dig


Ge mig en blick
Jag vill kunna möta den

Ge mig ett leende
Jag vill le tillbaka

Ge mig din hand
Jag vill ta den i min

Ge mig en kram
Och jag kramar tillbaka

Ge mig ditt liv
Och jag ska leva för evigt




Fri vers av -October-
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-04 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-October-
-October-