Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart vänder jag mig då?

 

när gråten stockar sig i halsen
och uppgivenheten övermannar mig
vart vänder jag mig då
vilket väderstreck?

när kroppen värker av utmattning
och det är många steg kvar att gå
vart vänder jag mig då
vilken viloplats?

när det hela känns övermäktigt
och sveken landar tungt ett efter ett
vänder jag mig - ingenstans

det är då




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 226 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-05-04 20:56



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
den här kröp in under huden på mig
2009-05-04

  aol
så ruggigt berörande naken poesi som rycker en flod av tårar ur hjärtat
2009-05-04

  Eva Langrath VIP
Så väl du beskriver känslan när man är ett ingenting, då får man landa i landet intighet i väntan på ny möjlighet ibland blir väntan lång och då måste man ta hand om och vara snäll mot sitt lilla jag som finns där inuti.

Eva
2009-05-04

  Carola Zettergren
Man dör..en aning, ruskigt berörande och sant!
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger