Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker föder ljus

Midnatt kommer
regn svalkar kinden
suddar minnen

Försvinner ut i alltet
och begravs
i glömskans hål

Morgon vaknar
ljuset trevar
genom smutsigt fönster

Ger leendet ny kraft
åt livets alla dagar

Mörker föder ljus




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-04 18:31



Bookmark and Share


  Glensan
Vackert skall det vara :-) sorry
2009-05-04

  Glensan
Vacert skrivet
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen