Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
" livets mening är att leva och inte fråga varför. om du fråga varför, är du dömd att svara och då ser du inte längre ögonblicket." Från: Bo-Bergman


En salig upplevelse i nuet, (bild)

Drömmer om att bara vara

andas in nuet

att känna jorden skaka

under fötter

att höras

vindarnas sus

som besjunger

kärlekens sång

smeka mitt hjärta

att låta sinnet

sväva i moln

allt på enda sekund

Här och Nu

en mäktig storhet

och en salig upplevelse.

" Nasrin," den 4/5-2009




Fri vers av Nasrin
Läst 616 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-05-04 19:41



Bookmark and Share


  Håkan Barck

En underbar dikt!

"att höras

vindarnas sus

som besjunger

kärlekens sång

smeka mitt hjärta

att låta sinnet

sväva i moln

allt på enda sekund"
2013-07-01

  Aida*
Här satte du den Nasrin.
2009-06-20

  Losnall
Vackert och sant, fullständigt vackert och sant och meningsfullt och gud vet bara vad mer.
2009-06-08

  Sladjana Zubcevic
"att höras

vindarnas sus

som besjunger

kärlekens sång

smeka mitt hjärta

att låta sinnet

sväva i moln

allt på enda sekund"
Vackert skrivet vännen min!
2009-06-02

  ramsesII
det samma, underbar text....../
2009-05-31

  Michaela Dutius
Ljuvlig text som har många tänkvärda sanningar att dela
2009-05-22

  friheten
wonderful
2009-05-16

  aol
underbart sann äkta poesi
2009-05-15

  Eaglemountains VIP
En vackert sång, om stunden, ögonblicket - stanna till och fånga tiden och leva i nuet - bara för en kort stund
2009-05-13

  Lejonhjärtas poesi
Kärleken den kärleken, ta ton och sjung dess lov!
2009-05-05

  Gunnel André VIP
Jag fick känslan Barfotabarn i livet, men det är ju Ferlin...härlig känsla du förmedlar!
2009-05-05

  DanSan
****************************

Oj så skönt skrivit Nasrin . . .
och visst är det så att vi måste
leva våra liv . . . vad finns annars?

*APPLÅDER*

****************************
2009-05-04

  Larz Gustafsson VIP
En nåd att stilla bedja om, vackert skildrad.
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Nasrin
Nasrin