Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor dör aldrig


känslor dör aldrig
de har sitt hemliga liv
någonstans
de är bara vilsna
som ingens hundar

svultna driver de omkring
söker sitt
och ylar i månljusa nätter
sin droppe vargblod
som en dunkel hågkomst




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 222 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-05-04 20:50



Bookmark and Share


  aol
bara så sant dom finnes för alltid gömda men kommer lätt upp till ytan
2009-05-04

  Sturesdotter
Känslotjuvarna har då inte tagit dem? Befriande att veta.
Tycker mycket om denna
2009-05-04

  Eva Langrath VIP
Så vackersant om dessa kärnslor som smyger och letar och vill finnas till.

Eva
2009-05-04

  Carola Zettergren
Så sant..mycket snyggt beskrivet..en massa övergivna hundar, ack jo!
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger