Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara teckenspråkig


Tecken



Varför göra det enkla
så svårt?
Våra ord är inget för dig
Med dina händer kan du beskriva
det största
det minsta
Utan ett ljud
Dina händer älskar
Tecken
förs från dina händer
Till mina ögon
På vägen
beskriver de allt
Utan ett ljud
Endast med en smekning




Fri vers av Lilla lo
Läst 370 gånger
Publicerad 2005-09-19 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla lo