Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mon cher


Du skänkte mig en vind

som förde mig ut på havet i en storm

jag är tacksam och känner ingen sorg.




Fri vers av Hyonu
Läst 235 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-05 01:48



Bookmark and Share


  dansa som dom andra
vackert!
2009-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Hyonu
Hyonu