Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

60 og knap født

Grundløst opløftet
af nattens rim på taget
i månens afglans

Åndesky på ny mellem
tanke og stød, hvid og rød




Bunden vers (Haiku) av Thorvald Berthelsen
Läst 353 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-05 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thorvald Berthelsen
Thorvald Berthelsen