Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tokan

 

tokan sprang på allmänningen
och ropade
vad hon ropade efter
visste hon inte själv
hungrig kanske

och inte fick hon något svar
vad hon begrep




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 330 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-05 09:48



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
:)Skrivet med glimten i ögat..en lite finurlig glimt, med allvar i, fast jag tror fullt och fast att de där tokorna vet mycket mer än vi...:)
2009-05-05

  Sturesdotter
Känner mig ibland som henne...
2009-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger