Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oroa

 

Oroan vibrerar i Moraklockan
håller den tickande

oroa mig!




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 286 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-05 10:14



Bookmark and Share


  Ronny Berk
"oron " känner jag från korsordens klockrena anslag med tid som tickar ! väl funnet och tecknat...ja !
2009-05-06

  C Cobain
Ursäkta mej...är inte en moraklocka ett väldigt oroande dödsur....? I klass med de gamla "americauren"!
2009-05-05

  Carola Zettergren
Mmm..det finns nog en orsak till varför den heter oro..;(
2009-05-05

  Sturesdotter
Klick klack tick tack
oro på ingång...
2009-05-05

  Sturesdotter
Klick klack tick tack
oro på ingång...
2009-05-05

  DanSan
**************************

Ja Måna det är något konstigt
med klockor . . .

Jag har alltid undrat varför man
ska påminnas om tiden . . .

Tänker som så, vi har ju inbyggd
kompass och tiden rör ju sig
omkring oss hela tiden

Jag slutade använda klocka för
många långa år sedan och det är
som du säger klockor är oroande

*APPLÅDER*

**************************
2009-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger